Skriv om Nobelpristagare

Nobel
Alfred Nobel from public domain photo, in circle. (Photo taken 1896 or earlier). Author: AlphaZeta

Snart presenteras Nobelpristagarna och som vanligt kommer trafiken på de artiklarna på Wikipedia att öka markant. Därför är vi extra glada att vi tillsammans med Nobelmuseet i år har en artikelskrivartävling för att förbättra dem. Det du behöver göra för att delta är att skapa ett konto på Wikipedia, paxa en artikel du vill tävla med och sedan sätta igång att skriva. Är du ny på Wikipedia finns det mycket hjälp att tillgå, både i textform, hos faddrar, IRC eller twitter. Så börja fundera redan nu på vad du vill skriva om, tävlingen är kort och intensiv och pågår bara i en vecka. Det finns fina priser att vinna!

2 tankar om “Skriv om Nobelpristagare

Comments are closed.