Wikimedia Sverige på Bok- & Bibliotek 2014

Imorgon drar nordens största bokmässa igång!
Även i år kommer wikipedianer och andra wiki-entusiaster att medverka på bokmässan i Göteborg. (Se tidigare inlägg om bokmässan.) Vi kommer att gå runt och fotografera personer och annat så att ännu fler Wikipedia-artiklar får snygga bilder. Vi kommer att koncentrera oss på de ditresta brasilianska och katalanska författarna.

En överblick över bokmässan från andra våningen. Foto: Per A J Andersson (Creative Commons Erkännande-Dela Lika 3.0 Generisk)

Under lördagen och söndagen kommer vi också att finnas i monter C05:49. Där kommer vi att informera allmänheten om hur Wikipedia fungerar, hur man redigerar, vad Wikimedia Sverige gör, våra återkommande skrivstugor i Göteborg och mycket annat.
Om du har vägarna förbi vår monter, eller om du ser någon med Wikipedia-tröja – prata gärna med oss!
Missa inte heller:
* Lennart Guldbrandsson från Wikimedia Sverige debatterar öppna lärresurser med generaldirektören för Skolverket, en företrädare för Medierådet, VD:n för Svenska läromedel, och facket DIK:s chef. Torsdag 25 sep kl. 14:00 – 14:45.
* Ylva Pettersson från Wikimedia Sverige berättar om hur läsning och skrivande alltmer blir delar av varandra, på fredag 26 sep kl. 12:30 – 12:50.
Läs mer om Wikimedia Sveriges medverkan på bokmässan här.

1 tanke om “Wikimedia Sverige på Bok- & Bibliotek 2014

Comments are closed.