Wikisafari i Leksand, del två

Idag var första dagen av en wikisafari i Leksandstrakten. En wikisafari är en resa där frivilliga åker okring och fotograferar sådant som kan vara relevant för Wikipedia. Dagens resa har bland tagit bilder på Västra Rönnäs, Clas Ohlsonmuseet och mycket mer. Du hittar alla bilder som tas i denna kategori på Wikimedia Commons, mediadatabasen för Wikipedia (fast i skrivande stund har inte så många hunnit blivit uppladdade än eftersom att vi tillbringade kvällen med att se Leksand slå Västerås med 5-3 i en spännande match). Om du skulle vilja ordna en fotosafari, hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig.

Leksands kyrka. Foto Jan Ainali, licens CC-BY-SA-3.0
Leksands kyrka. Foto Jan Ainali. Licens CC-BY-SA-3.0

2 tankar om “Wikisafari i Leksand, del två

Comments are closed.