Wiki loves monuments är avslutat!

Igår avslutades Wiki loves monument och efter en fantastisk slutspurt under den sista veckan slutade vi på 5094 uppladdade bilder i Sverige och tillsammans med våra vänner i Europa över 160 000 bilder! Ett stort, enormt tack till alla som laddat upp bilder under tävlingen!

Totalt laddade 166 olika användare upp bilder i den svenska tävlingen. Av dom var 118 nya användare som aldrig tidigare har laddat upp bilder till Wikimedia Commons, vilket är fantastiskt roligt. Varmt välkomna till Wikivärlden!

Vad händer nu? Under de kommande veckorna kommer vår jury att gå igenom alla uppladdade bilder och utse vinnarna.  Den 12 oktober klockan 18:30 kommer det vara en stor prisceremoni på Nordiska museet dit alla är välkomna. Vi kommer att ställa ut de bästa bilderna från tävlingen på fotomässan 18-22 november och diskuterar just nu ytterligare en utställning av bilderna på ett museum i Stockholm.