Qué joya !

Egenhändigt byggd studio

Härligt med frivilligarbete! Idag har jag, Sophie, haft turen att arbeta med Carla Mantilla som har erfarenhet av att arbeta med film & tv. Se hennes senaste film här. Hon tar sig tid att frivilligt ägna sig åt Wikimedia Sverige genom att hjälpa oss göra tre kortfilmer om Commons. De tre filmerna kommer att vara;

1. En allmän introduktion till Commons

2. Hur man laddar upp ett foto

3. Hur man laddar upp ett filmklipp

Idag har vi spelat in talet till filmen, som kommer att vara en skärminspelning som visar olika delar av Commons och hur det fungerar. Vi byggde på kontoret vår egen lilla studio för att få till ett bra ljud, vilket Carla var oerhört noggrann och tålmodig med trots en ventilation som stod och lät vilken vi, eftersom att ingen av oss är speciellt lång, nådde upp till att täcka för. En man kom dock till vår räddning (tack André!) men den envisa ventilen fortsatte enträget med sin uppgift, loud and clear 🙂

Men det lät ändå bra så förhoppningsvis kommer du inte höra ett dugg av den envisa ventilationen när filmerna är klara för att titta på, runt den 4 mars. Den som väntar på något gott …. (väntar såklart Alltid för länge!)

Ha en fin vecka!