Dessa filmer vilka vi alla (eller?) längtat efter. Fram med popcornen nu!

Åh här kommer de filmer som fantastiska volontären Carla Mantilla gjort åt oss.

Carla har varit frivillig åt oss under en tid och arbetat med att skapa dessa tre filmklipp om Wikimedia Commons. Dessa oerhört spännande, engagerande och snygga filmer finns att beskåda på Youtube samt snart på Commons såklart (när jag fixat med konvertering) Finnes det någon som är bättre på detta än mig, vilket det inte krävs mycket för att vara, mottages tacksamt hjälp 🙂

Ett stort tack till Carla som gjort detta möjligt samt en förhoppning om att detta kommer göra Commons än mer använt och lättförståeligt. Kom gärna med kommentarer om vad ni tyckte om dessa tre filmklipp.

*Klippet om Wikimedia Commons finns här;

*Klippet om hur du laddar upp en bild här;

*Samt klippet om hur du laddar upp en film här;

Enjoy! (och glöm inte popcorn) 🙂