Fri offentlig information utskickad

Lin Lin klistrar på adressetiketter.
Lin Lin klistrar på adressetiketter. Foto: Jan Ainali. Licens: CC-BY-SA-3.0

Igår lämnade vi äntligen vår broschyr Fri offentlig information (pdf) till Riksdagen och idag har vi fått besked om att den har nått fram till riksdagsledamöterna. Det har tagit oss mycket längre än väntat men vi är glada att vi har kommit i mål efter vår crowdfunding kampanj i vintras. Vi har haft ovärderlig hjälp av våra volontärer Anton Olsson som har jobbat med text och research och Sabrina Romanov som har gjort en tydlig och snygg layout samt Stefan Elfving som grävt adresser och Lin Lin som klistrat etiketter och kuverterat.

Vi har nått lite längre på andra delar än vad vi hade hoppats från början. Redan har alla länsstyrelser och 117 andra myndigheter fått två exemplar var (och några till myndigheter är på gång). Och vi har fler broschyrer att dela ut. Har du tips på vem som borde få en eller om du vill ha en själv, hör av dig eller ladda ned den här.