En serie skrivstugor för kvinnor

I ett par tidigare inlägg har Lennart Guldbrandsson beskrivit tio olika skäl för kvinnor att bidra till Wikipedia. För att hjälpa till ytterligare på traven kommer vi att ha en serie skrivstugor där du kan komma och pröva på. På skrivstugan kommer vi att ha en kort genomgång av hur Wikipedia fungerar och sedan finns möjlighet att pröva att redigera med handledare på plats som du kan fråga. Inga förkunskaper krävs. Det underlättar om du registrerar konto på Wikipedia i förväg. Ta med en dator! Maila till axel.pettersson@wikimedia.se och tala om vilken skrivstuga du vill komma på.

En bild på kvinnor framför laptops.
Skrivstuga i Skellefteå i höstas. Foto: Anna Bauer. Licens: CC-BY-SA 3.0

Så här ser schemat ut:

Välkomna!

1 tanke om “En serie skrivstugor för kvinnor

Comments are closed.