Ny praktikant!

Hej!

 Jenni heter jag och är den nya praktikanten på Wikimedia Sverige!

Har tidigare studerat vid bland annat Södertörns högskola samt Stockholms Universitet och tack vare det är jag en van Wikipediaanvändare, hade dock ingen aning om att Wikimedia existerade för en månad sedan men tycker det är jättespännande att få vara här.

 Har i dagarna gjort min allra första redigering av en Wikipediaartikel, något som kändes riktigt roligt och spännande!

 Att få chansen att bidra till en ideell organisation som Wikimedia samtidigt som jag får praktisk kunskap är ovärderligt och jag har på en veckas tid fått sätta mig in en hel del i organisationens uppbyggnad samt arbetsmetodik.

 Är snart klar med min första vecka och det har varit väldigt givande. Alla är tålmodiga, vänliga och välkomnande.

 Min förhoppning är att jag framöver ska få sätta mig in i kommunaktionsstrategi-frågor och få chansen att fördjupa mig ytterligare inom Wikipedia-världen!

Jag ser fram emot våren på Wikimedia!

 

// Jenni