Fri kunskap i fokus: juridik, politik och upphovsrätt på internet

Idag lanserar Wikimedia Sverige ett helt nytt nyhetsbrev med titeln Fri kunskap i fokus: juridik, politik och upphovsrätt på internet!

Detta nyhetsbrev kommer hålla dig och din organisation uppdaterad om vad som händer på nationell, europeisk och internationell nivå när det kommer till politiken och juridiken som styr internet. Och såklart hur nya förslag och trender påverkar möjligheten till att sprida fri kunskap!

Vi kommer göra utskick ungefär en gång i månaden. Det kommer innehålla massor av intressanta nyheter, aktuella händelser och djupdykningar i allt som berör politiska och juridiska frågor. Så om du är intresserad av att hålla dit uppdaterad om dessa ämnen och aktuella evenemang rekommenderar vi att du prenumererar! Eller om du känner någon som du tror skulle vara intresserad får du gärna tipsa dem!

Läs första nyhetsbrevet här!

Skriv upp dig på mejllistan här!