Efter Wikipedia Academy 2010

Nyss hemkommen från Wikipedia Academy 2010 på Kungliga Biblioteket har jag knappt hunnit smälta alla intryck. Det var ett bra program, och vi har finfina skildringar av vad som hände från Calandrella, Olof Sundin och Kristina Alexanderson. Twitterflödet finns här. Min personliga favorit under konferensen tror jag ändå blev Torsten Kälvemark men det fanns som sagt många bra presentationer.
Kungliga biblioteket intervjuade Sue Gardner. Gardner själv skrev om Calandrella och Wikipedia Academy (och i ett tidigare inlägg om wikipettrar, som jag skrivit om också). Mathias Klang och Kristina Alexanderson brukar lägga upp sina föreläsningar på Slideshare. Här är min.
Tack till alla som var med och gjorde Wikipedia Academy så bra.
[Uppdatering: Skolbibliotek Öst bloggar också om Wikipedia Academy. Tipstack: Anette Holmqvist.]