Tack, alla som firade Wikipedia!

Tack, alla som firade Wikipedias tioårsdag den 15:e januari (i Sverige firade vi också den 13:e, och tack till er som kom dit också)!
Tack för alla välgångönskningar, alla fina artiklar, och all uppmärksamhet. Ni har visat hur stort Wikipedia har blivit på bara tio år och vad Wikipedia betyder för er. Det känns stort och viktigt.
Men arbetet med Wikipedia har bara börjat. Vi har fler artiklar att skriva, många artiklar som behöver putsas på, och en massa annat att göra. Vi hoppas att ni som firade Wikipedia också prövar att redigera åtminstone en artikel. Det är enkelt. Klicka på ”redigera” längst upp, ändra i redigeringsrutan, och klicka ”spara”, så uppdateras artikeln. Det är också roligt – framför allt när man ser artiklar växa fram i samarbete mellan flera användare. Du kan också bli en del av det samarbetet.