33% mer på Melodifestivalen

Att Melodifestivalen i Sverige är populärt är väl inget kontroversiellt påstående. Men det är lite intressant att se hur det tar sig nya uttryck. Kajsa Hartig bloggade om twitterflödet på #mel2011 som blev ett trending topic på twitter över hela världen (och många amerikaner trodde att det hade med Mel Gibson att göra) och som gick så fort att det inte gick att följa ordentligt. Och Aftonbladet rapporterar att antalet röster på första deltävlingen har sjunkit med cirka 25% sedan förra året. Och detta verkar vara en trend som sträcker sig längre tillbaks.

Men på Wikipedia var det tvärtom. Det var 33% procent fler sidvisningar igår än vad det var under första deltävlingen förra året. Det ska bli spännande att se om de följande deltävlingarna också får en sluttande kurva eller om trenden är annorlunda i år.

PS. Det finns inga bilder från Melodifestivalen uppladdade än så om du ska dit och titta, ladda gärna upp bilder sen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Media om Melodifestivalen: SvD, SvD, DN, DN,

Läs även andra bloggares åsikter om <a href=”http://bloggar.se/om/melodifestivalen” rel=”tag”>melodifestivalen</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/tittarsiffror” rel=”tag”>tittarsiffror</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/%F6kning” rel=”tag”>ökning</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/wikipedia” rel=”tag”>wikipedia</a>, <a href=”http://bloggar.se/om/kajsa+hartig” rel=”tag”>kajsa hartig</a>

1 tanke om “33% mer på Melodifestivalen

Comments are closed.