Projekt Internet i Sverige är i gång

Det är med stor glädje som jag kan annonsera att vårt sökande har gett resultat. Den ypperliga person som vi har valt ut till att genomföra detta är Johan Jönsson, känd på Wikipedia som Julle, där han är administratör. Johan har varit aktiv på Wikipedia sedan 2004 och har gjort över 6000 redigeringar sedan han skapade ett konto.

Johans första uppgift är att gå igenom kategorin Internet i Sverige och märka alla artiklar med en mall. Mallen talar om hur viktig den artikeln är för ämnet och hur bra den är just nu (här kan du se principen förklarad i videoform). Detta gör att det fortsatta arbetet kommer att bli enklare samt att det går att se vilken förbättring projektet har haft. Arbetet bedrivs helt transparent och du kan följa det på projektsidan.

Autor: --Nightflyer, Creative Commons Erkännande-Dela Lika 3.0 Generisk

Bild: Nightflyer. Licens: CC-BY-SA-3.0