Pärlplattor levererade till vårt nya kontor !

QRpedia-pärlplatta
QRpedia-pärlplatta

Här finnes att beskåda, snyggaste pärlplattan! Gjord av en alldeles förträfflig medlem , ingen mindre än LittleGun! Väl pärlat och struket. På kontoret gläds vi åt denna present som vi nu febrilt söker lämplig plats till.

De (två) måste självklart erhålla någon sorts hedersvärd plats i vårt kontor. Välkommen att beskåda detta vidare imorgon på kontorsvärmning eller någon annan dag då ni önskar dyka upp. Äventyret med att placera pärlplattorna fortsätter (fast jag vill här förtydliga att vi även ägnar oss åt andra arbetsuppgifter 🙂

Stort tack till LittleGun som förgyller vårt kontor och också en spännande överraskning till er. Vart tror ni dessa koder leder ? 😉

Soliga hälsningar till er alla!

1 tanke om “Pärlplattor levererade till vårt nya kontor !

Comments are closed.