Gå bakom kulisserna på ett företagsarkiv

Den 27 och 29 april 2013 har du chansen att gå bakom kulisserna på Centrum för Näringslivshistoria. CfN har flera hundratals företags arkiv samlade i sina lokaler i Bromma. Under de två tillfällena får vi en rundvisning samt hjälp med att ta fram material om företag. Läs mer och anmäl dig på Wikipedias sida om Wikiträffar.
För dig som är intresserad av företag i allmänhet kan vi berätta att Svenska publishingpriset i år har en kategori för den som skriver Wikipedia-artiklar. Det finns flera olika underkategorier, så läs mer om tävlingen på den officiella tävlingssidan. Med hjälp av ett besök på Centrum för Näringslivshistoria har du större chans att vinna Svenska publishingprisets pokal! (Och naturligtvis att göra Wikipedia bättre…)
Det här initiativet är en fortsättning på tankarna som finns samlade i det här blogginlägget: Wikipedia och företag.

1 tanke om “Gå bakom kulisserna på ett företagsarkiv

Comments are closed.