Illustrationsrace

På Wikipedia finns det flera olika tävlingar. En av dem är veckans tävling och den kan vara väldigt olika från vecka till vecka då tävlingsledaren själv bestämmer hur tävlingen ska gå till. Denna vecka är det illustrationsrace. Du får poäng för att lägga till bilder i artiklar och genom att ladda upp bilder. Ett enkelt sätt att ta sig in i Wikipedias makalösa kultur och hjälpa till att bygga världens största uppslagsverk. Här kommer lite tips på hur du kan förenkla tävlandet.

Om du är med i denna tävling och laddar upp bilder, passa då även på att anmäla dig till tävlingen Månadens nyuppladdade bilder när du ändå håller på. Två tävlingar i en smäll!

Photographer photographing wildlife
Photographer photographing wildlife. Foto: U.S. Fish and Wildlife Service. Licens: Public domain.