Välkommen på Wikimaniafestival

Stronger together! från Wikimania 2019 i Stockholm. @FridaRit/VisualVikings, CC BY 2.0 via Wikimedia Commons

I samband med Wikimania, The Festival Edition, 11-14 augusti, bjuder Wikimedia Sverige in till en gemensam träff där vi tar del av festiviteterna, delar erfarenheter och socialiserar. På Norrsken House i Stockholm, där kansliet håller till nu, öppnar vi dörrarna under två eftermiddagspass (fredag 17-20, lördag 14-17) för er som vill delta i Wikimania tillsammans med andra. Vi kommer att titta på presentationer, delta i diskussioner, dela med oss av tankar och åsikter från de presentationer vi tittat på på egen hand, nätverka, lära oss och ha det bra tillsammans. För utsocknes finns möjlighet att söka ersättning för resa och boende, och vi står för maten när vi blir hungriga. 

Då det är ganska kort varsel behöver intresserade anmäla sig på en gång så vi kan se hur vi ska fördela bidrag och boka resor, så fyll i anmälningsformuläret så fort du kan.

Du kommer också kunna delta på distans i ett Zoom-samtal. Det ansluter du till här: https://us02web.zoom.us/j/86312296528

Om du  vill delta på plats i Stockholm, anmäl dig genom att fylla i det här google-formuläret. Om du inte vill fylla i det kan du svara på samma frågor i ett mejl till info@wikimedia.se

Vi ser gärna att du tittar på fler presentationer än de som sker under tiden vi ses tillsammans. Du kan göra det hemma själv, men vi kommer också försöka hitta möjligheter att göra det tillsammans under lördagen i Stockholm.

 Vi ser fram emot att ses i augusti!