Världen enligt nordiska Wikipedior

Så här ser världen ut enligt nordiska Wikipediors ögon.

Ibland funderar jag över hur andra ser världen. Och trots att man kan tycka att de andra nordiska länderna är relativt lika oss i sin kultur är jag inte längre lika säker på att det är så.

Först gjorde jag lite efterforskning. Sen skrev jag ett blogginlägg om det. Sen insåg jag att wordpress inte kunde visa min CSS/javascript lösning. Så vill du på ett interaktivt sätt se hur de nordiska pråken skiljer sig åt i sin uppfattning om hur världen ser ut, gå till denna vanliga hemsida. Om du sedan vill kommentera på något sätt är det enklast att göra direkt på den här bloggen.

Koordinater på Wikipedia
Koordinater på Wikipedia. Licens: CC-BY-SA-3.0

1 tanke om “Världen enligt nordiska Wikipedior

Comments are closed.