Wikimedia Sverige på Bok- & Biblioteksmässan

Den 23-26 september deltog Wikimedia Sverige på Bok- & Biblioteksmässan för tredje året i rad. Du kan se några av bilderna som kommer därifrån här. Vi tog kontakt med en hel del organisationer och personer, men några resultat är som alltid svårt att se förrän saker och ting har lugnat ner sig. En sak står dock klar: betydligt färre människor känner till Wikipedia än vad man skulle kunna tro. Vi har ett stort arbete framför oss.
Här kan du se de bilder vi visade på vår skärm i montern. (Om du tycker att den är lite tjatig med ”skänk pengar” så tänk på att de flesta inte såg mer än 2 meddelanden när de passerade vår monter.) Tack till vår samutställare Vulkan för hjälp med TV.
Så småningom kommer vi också att lägga ut de videor vi gjorde under bokmässan, med hjälp av David E Nilsson (och Hagabadet). Intervjuer finns med Linda Skugge, Mathias Klang, Kristina Alexanderson, Stefan Högberg, Lars Aronsson, Einar Spetz, Axel Pettersson, Jan Ainali, och mig själv.

1 tanke om “Wikimedia Sverige på Bok- & Biblioteksmässan

Comments are closed.