Ny kommunikatör på Wikimedia

Som ni kanske känner till genomför Wikimedia Sverige en del omstruktureringar under 2024 som vi påbörjade redan förra året. En av förändringarna är att vi har välkomnat ett nytt tillskott i personalstyrkan. Från och med januari i år har vi en ny kommunikatör med ansvar för vår digitala kommunikation och våra sociala kanaler. Nedan följer en kort presentation:

Mitt namn är Anna och från och med januari 2024 arbetar jag på Wikimedia Sverige som digital kommunikatör. Jag har studerat medie- och kommunikationsvetenskap, och min professionella bakgrund är främst inom kommunikation, sociala medier och marknadsföring. Parallellt med att arbeta som kommunikatör har jag också jobbat med frilansuppdrag inom kultur, film och mode.

Jag är också utbildad inom litteraturvetenskap och älskar böcker och tecknade serier/serieromaner. Mina intressen inkluderar också stor passion för att resa och lära mig språk, och jag har tidigare bott både i Paris och Seoul. Jag blir extremt missnöjd om jag inte får röra på mig varje dag och jag håller gärna på med allt från dans till boxning, yoga eller promenader i naturen.

Foto: En bouquiniste i Paris, foto av Benh LIEU SONG, CC BY-SA 3.0